• Nöjda kunder sedan 2005
  • Delbetala hos Svea
  • Alltid marknadens bästa priser

Spabad inspiration

Här har vi samlat spabad inspiration till er som ska köpa ett spabad eller som vill uppdatera det ni redan har. Spabadsinspirationen nedan kommer från Pentlandkunder som själva valt att vara med på vår inspirationssida.

Låt dig inspireras av våra kunders installationer! Vi visar spabad altan inspiration, nedgrävda spabad och mycket mer. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka en guidad visning på vårt showroom utanför Helsingborg.

Har du frågor om ditt spabad hänvisar vi dig till sektionen Frågor och svar

Låt andra ta inspiration av ditt spabad

Vill du visa upp vad DU gjort med DITT Pentland spabad? Maila oss dina bilder på jeanette@pentland.se så lägger vi upp bilderna här så fort vi kan.

Alla bilder med spabad inspiration är publicerade med tillstånd från upphovsrättsinnehavaren och visar en verklig installation av ett Pentland Spabad.

Ännu mer inspiration i vårt showroom

Skulle du vilja ha ännu mer inspiration till ditt spabad och få titta på ett par på nära håll kan du boka en visning i vårt showroom strax utanför Helsingborg. Där har vi flera installerade spabad som du kan titta på tillsammans med en av våra medarbetar. På så sätt kan du få känna på materialet, provsitta i ett exemplar samt se ännu mer smarta lösningar på hur man bäst installerar ett spabad.

Eftersom ditt spabad kommer bli en central punkt av din uteplats eller altan, är det viktigt att man vet vad det är man köper och hur det kommer se ut. Det är just därför som vi har öppnat vårt showroom och uppmanar alla som är lite osäkra att komma på besök.

  • Tänk på att du behöver boka en tid för vårt showroom!